Kadıköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: Kadıköy Rehberlik ve Araştırma Merkezi olarak bilimsel, etik ve ilkeli bir hizmet anlayışı ile "Her insan değerli ve özeldir" felsefesini ön planda tutarak, psikolojik danışma, rehberlik, özel eğitim hizmetleriyle bireylerin gelişimlerini desteklemek, araştırma ve geliştirme çalışmalarıyla meslek alanına katkı sağlayarak hizmet alanında öncü ve lider bir kurum olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sisteminin temel ilkeleri ve hedefleri, bilimin etik değerleri ışığında; Özel Eğitim, Rehberlik ve Danışmanlık Hizmetlerinin etkin ve verimli bir biçimde yürütülmesi, gerekli eğitsel tanılama, yönlendirme ve yöneltme hizmetlerinin gerçekleştirilmesi ve öğrencilerin okullarını, öğretmenlerini ve ailelerini rehberlik hizmetleriyle ilgili tüm süreçlerin içine dahil ederek öğrencilerin potansiyellerinin ve yeteneklerinin ortaya çıkartılabilmesi için gereken çalışmaları yapmaktır.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 08:30/17:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kadikoyram.meb.k12.tr

Adres - GÖZTEPE MAH. TERCÜMAN ÇIKMAZI SK. MEB KADIKÖY REHBERLIK VE ARAŞTIRMA MERKEZI NO 7 KADIKÖY / İSTANBUL

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Göztepe Mah Tütüncü Mehmet Efendi Cad Tercüman Çıkmazı No:7

Ulaşım Kadıköy merkezden kalkan otobüslerle minibüs caddesi üzerinden kurumumuza ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinden kurumumuza otobüsle 20 dk da ulaşabilirsiniz